Prva stran     |      Nagrobni spomeniki      |      Stavbna oprema      |       Fontane, kamini      |      Sredstva za čiščenje
Sredstva za čiščenje ter vzdrževanje kamna
_____________________________________________________________________________________


Smo generalni uvoznik ter specialist za prodajo sredstev za nego kamna. Izmed več kot 50 sredstvi se najde rešitev za vsako težavo na tako naravni kot umetni površini, pa naj bo to: granit, marmor, keramika, škriljavec, lomljenec, onyx,...Vedite, da vam prava zaščita površine ob vgranji lahko prihrani ogromno časa in denarja!

STONE CARE EUROPE
SLOVENIJA
Ali ste vedeli?

- Da je kamen prepusten. Kar se še posebej pozna pri tanjših ploščah(1cm marmete). Pomembno je, da ob polaganju premažemo že spodnjo stran tlakov, saj se le tako lahko popolnoma izognemo kasnejšemu nastajanje vlage ter madežev, ki so posledica le-te na tlaku.

- Da tudi polirane površine na kamnu ali keramiki lahko naredimo nedrseče(oz. zelo malo drseče) tudi, ko so na nji nahaja tekočina? S sredstvom ANTI-SLIP na površini naredimo tanek sloj večih mikropor. Te pore bistveto povečajo trenje ter lepenje na površini tako keramike, granita, marmoja ter ostalih poliranih površin.

- Da lahko moker in svetleč videz kamna naredimo tudi brez ponovnega poliranje in da je včasih za obnovitev nagrobnega spomenika, kuhinjskega pulta,...že dovolj samo sredstvo WET LOOK, SEAL N TONE ali ZIP.

- Da lahko iz kamna odstranite tudi madeže kot so vosek, rja, maščobne madeže, vino, kavo, ki so včasih veljali za neodstranljive? Vas zanima kako? Pišite nam ali pokličite.

- Da lahko kamnite mize iz marmorja(ki ima v sebi veliko kalcita) s sredstvom SABRATORE naredite po videzu rustikalnega ter odpornega na kislinske madeže. Na takšni mizi se ne bodo poznali niti odtisi krogov od kozarcev! Zelo primerno za gostinske objekte.PRENESI KATALOG
--------------------------
Letni delovni čas
Od 1.3.2010 obratujemo vsak delovnik
med 8 - 17 uro.
--------------------------
AKCIJA NAGROBNIH SPOMENIKOV!
--------------------------
OKENSKE POLICE ŽE OD 10€/m